Ten wątek służy do omawiania tej konkretnej wersji FSD Tesli.
Jest przeznaczony dla samochodów z HW3. Przybliżone daty wydania wersji to:
12.6 - 30 grudnia 2024
12.6.1 - 10 stycznia 2025
12.6.2 - 22 stycznia 2025
12.6.3 - 31 stycznia 2025
12.6.4 - 17 lutego 2025
-----------------------------------------------------------------------------
Żadna z nich nie pochodziła od normalnych, znanych szuj Tesli, ale nadal mogą to być szuje Tesli.
Chociaż FSD 12.5.4.2 było na tyle przydatne, że było warte 99 USD miesięcznie, jestem gotów na pewne ulepszenia - zwłaszcza po tym incydencie wczoraj, kiedy byłem za innym pojazdem, który zatrzymał się przede mną. Nagle mój samochód zaczął jechać do przodu i szybko wcisnąłem pedał hamulca, który był bardzo twardy. Zamiast się zatrzymać, pojazd zaczął się cofać! Wcisnąłem pedał tak mocno, jak mogłem, a samochód się zatrzymał i samoczynnie przełączył się na parkowanie. To zdarzenie było nieco niepokojące - cieszę się, że samochód za mną nie był bliżej.
Jest przeznaczony dla samochodów z HW3. Przybliżone daty wydania wersji to:
12.6 - 30 grudnia 2024
12.6.1 - 10 stycznia 2025
12.6.2 - 22 stycznia 2025
12.6.3 - 31 stycznia 2025
12.6.4 - 17 lutego 2025
-----------------------------------------------------------------------------
Kilka recenzji, które widziałem na X, było ogólnie bardzo pozytywnych.
Żadna z nich nie pochodziła od normalnych, znanych szuj Tesli, ale nadal mogą to być szuje Tesli.
Chociaż FSD 12.5.4.2 było na tyle przydatne, że było warte 99 USD miesięcznie, jestem gotów na pewne ulepszenia - zwłaszcza po tym incydencie wczoraj, kiedy byłem za innym pojazdem, który zatrzymał się przede mną. Nagle mój samochód zaczął jechać do przodu i szybko wcisnąłem pedał hamulca, który był bardzo twardy. Zamiast się zatrzymać, pojazd zaczął się cofać! Wcisnąłem pedał tak mocno, jak mogłem, a samochód się zatrzymał i samoczynnie przełączył się na parkowanie. To zdarzenie było nieco niepokojące - cieszę się, że samochód za mną nie był bliżej.